Αποκλειστικό: Σόρος και Κλίντον, ετοιμάζουν πραξικόπημα κατά του Προέδρου Τραμπ



Μία κορυφαία εταιρεία δεδομένων των Δημοκρατικών, επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του National Pulse, ισχυριζόμενο ότι πιστεύει πως ο Πρόεδρος Τραμπ θα κερδίσει το βράδυ των εκλογών, αλλά τις επόμενες ημέρες τα ψηφοδέλτια της επιστολικής ψήφου θα αντιστρέψουν τη νίκη υπέρ του Μπάιντεν.

Η παραδοχή, η οποία αποκαλύφθηκε από τον CEO της εταιρείας, Josh Mendelsohn σε μία συνέντευξη στην ιστοσελίδα Axios, επιβεβαιώνει τις προβλέψεις του αρχιτέκτονα του Brexit, Nigel Farage και του Αρχισυντάκτη του National Pusle, Raheem Kassam, σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή.

Η εταιρεία, συντάσσεται με τη Χίλαρι Κλίντον, όπου «συμβούλεψε» τον Μπάιντεν, να μην αποδεχθεί τη νίκη Τραμπ, το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου.

Η Hawkfish, μία εταιρεία επεξεργασίας στατιστικών δεδομένων, η οποία ιδρύθηκε από τον Michael Bloomberg για να υποστηρίξει τους Δημοκρατικούς, υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα κερδίσει πιθανότατα μία «απίστευτη νίκη» διά του κολεγίου των εκλεκτόρων τη νύχτα των εκλογών.

Ωστόσο, ο Mendelsohn συνεχίζει, «…όταν κάθε νόμιμη ψήφος έχει καταμετρηθεί και φτάσουμε σε εκείνη την τελευταία ημέρα, η οποία θα είναι μετά την Ημέρα των Εκλογών, θα φανεί, ότι στην πραγματικότητα, αυτό που συνέβη τη νύχτα των εκλογών, ήταν μία οφθαλμαπάτη. Φαινόταν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν στην πρώτη θέση, αλλά μόλις καταμετρηθεί κάθε ψήφος, δε θα είναι στην πρώτη θέση».

Η ιστοσελίδα Axios αποκαλύπτει:

Σύμφωνα με ένα από τα σενάρια – μοντέλα, ο Τραμπ θα μπορούσε να προηγείται με 408-130 εκλέκτορες τη νύχτα των εκλογών, εάν είχε καταμετρηθεί μόνο το 15% των επιστολικών ψήφων.

Μόλις καταμετρηθεί το 75% των επιστολικών ψήφων, ίσως 4 ημέρες αργότερα, η υπεροχή θα μπορούσε να στραφεί υπέρ του Μπάιντεν.

Αυτό το συγκεκριμένο σενάριο – μοντέλο, απεικονίζει τον Μπάιντεν να κερδίζει τελικά μία τεράστια νίκη, 334-204.

Το σενάριο είναι παρόμοιο με την προειδοποίηση του Farage για το πώς «οι σκοτεινοί χειριστές των Δημοκρατικών» σκοπεύουν να «αλλοιώσουν» τα ψηφοδέλτια, για να εξασφαλίσουν τη νίκη του Μπάιντεν. Ο Farage σημείωσε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα «κέρδιζε απόλυτα» τους Εκλέκτορες, αλλά προειδοποίησε, ότι οι Δημοκρατικοί θα οπλοποιήσουν την επιστολική ψήφο τις επόμενες ημέρες:

«Εκείνη την ημέρα, θα κερδίσει την ψηφοφορία. Η ανησυχία μου και μόλις το θίξατε, είναι αυτή η πρώιμη ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. Έχω δει την επιστολική ψήφο, την αντίστοιχη Βρετανική, να καταχράται τις εκλογές προς όφελος της αριστεράς. Το χειρότερο σενάριο όλων είναι το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, όπου ο Τραμπ μοιάζει με νικητής και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ημερών, όλες αυτές οι επιστολικές ψήφοι, καταμετρώνται και το αποτέλεσμα αντιστρέφεται».

Ο Κασάμ επεσήμανε επίσης, το πως οι Κλίντον, οι Ποντέστα και τα συστημικά ΜΜΕ «συνωμοτούν για να απορρίψουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να ρίξουν τη χώρα σε ένα είδος χάους που θα κάνει το Πόρτλαντ να μοιάζει με παιδική χαρά».

«Η ομάδα Κλίντον αγωνίζεται ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ και σκοπεύουν να επιτεθούν στις παραδόσεις αυτού του έθνους για να το πετύχουν. Η Antifa και οι σύμμαχοί τους είναι κοντά για να τους βοηθήσουν και θα μπω σε αυτό σε ένα δευτερόλεπτο. […] 

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ήθελαν η αστυνομία να αποχρηματοδοτηθεί τόσο γρήγορα. Θέλουν ανομία. Θέλουν μακελειό», συνέχισε.

Τα λόγια του Διευθύνοντος Συμβούλου της Hawkfish αποτελούν απόδειξη της πεποίθησης του Kassam ότι «ο Biden, η Κλίντον και η συμμορία τους, θα πραγματοποιήσουν πορεία με τους «ειδικούς» των Ιδρυμάτων Open Society μπροστά από το Κογκρέσο, μία μέρα μετά τις εκλογές και θα αρνηθούν να αποδεχθούν το αποτέλεσμα. Θα διεκδικήσουν κάθε καθεστώς θυματοποίησης κάτω από τον ήλιο και θα πουν ψέματα, θα εξαπατήσουν και θα κλέψουν για να τραβήξουν τη διαδικασία πέρα από την ημέρα της ορκωμοσίας».

Και το The National Pulse έχει επισημάνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο – το Σχέδιο Μεταβατικής Συνοχής – για τη διεξαγωγή αυτού του πολέμου που ανατρέπει τη δημοκρατία.

Το Σχέδιο Μεταβατικής Συνοχής

Το σχέδιο παρουσιάζεται ως δικομματική ασπίδα κατά του Προέδρου Τραμπ που αρνείται να αποδεχθεί το αποτέλεσμα σε περίπτωση που χάσει, ωστόσο, το εγχείρημα, ξεχειλίζει από παράγοντες του βαθέως κράτους, εναντίον του Προέδρου Τραμπ, όπως ο πρόεδρος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον το 2016 και σύμβουλος της εποχής Ομπάμα, Τζον Ποντέστα.

Οι ιδρυτές του έχουν δεσμούς με το Open Society του Τζορτζ Σόρος, καθώς και με το Ινστιτούτο Berggruen, ένα Think Tank συνδεδεμένο με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα – Κυβέρνηση, η οποία έχει επίσης εκφράσει προτίμηση στον Μπάιντεν για τις εκλογές του 2020.

Όπως τονίστηκε από τους New York Times, η ομάδα διεξήγαγε πολεμικά σενάρια, στα οποία ο Μπάιντεν αρνείται να αποδεχθεί το αποτέλεσμα της 3ης Νοεμβρίου, παρακινώντας Πολιτείες να απειλήσουν με απόσχιση, εάν ο Πρόεδρος Τραμπ αναλάβει το αξίωμα:

«Για το πολεμικό τους σενάριο, έβαλαν τον Τζον Ποντέστα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, να υποδυθεί το ρόλο του κυρίου Μπάιντεν. Περίμεναν από αυτόν, όταν ήρθαν οι ψήφοι, να αποδεχθεί το αποτέλεσμα, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Χίλαρι Κλίντον. 

Αλλά ο κ. Ποντέστα, υποδυόμενος τον κ. Μπάιντεν, σόκαρε τους διοργανωτές λέγοντας ότι αισθάνεται πως το κόμμα του δε θα τον άφηνε να υποχωρήσει πάνω σε αυτό το ζήτημα, (της αποδοχής του αποτελέσματος). Ισχυριζόμενος απόκρυψη ψηφοδελτίων των ψηφοφόρων, έπεισε τους κυβερνήτες του Γουισκόνσιν και του Μίσιγκαν να στείλουν τους ψηφοφόρους υπέρ του Μπάιντεν στο κολλέγιο των εκλεκτόρων. Σε αυτό το σενάριο, η Καλιφόρνια, το Όρεγκον και η Ουάσιγκτον απείλησαν να αποσχιστούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, εάν ο κ. Τραμπ αναλάβει τα καθήκοντά του σύμφωνα με το πρόγραμμα. 

Το Κογκρέσο θα διόρισει τον κ. Μπάιντεν, ως Πρόεδρο. 

Η Γερουσία και ο Λευκός Οίκος συντάσσονται με τον κ. Τραμπ».

Το κατεστημένο γνωρίζει τι έχει να χάσει, εάν ο Πρόεδρος Τραμπ εξασφαλίσει την επανεκλογή του, οπότε συγκεντρώνει τα «στρατεύματά του» – σύμβουλοι, πολιτικοί, Μέσα Ενημέρωσης, Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και Σόρος.

Πηγή: The National Pulse
The Flag Report

Για τον σατανιστή Τζον Ποντέστα, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια