Ο.Ε.Α.: Κανόνες Ασφαλείας δια την ανάγνωσιν του παρόντος Ιστολογίου....Γεώργιος Γκιόλβας-Ούτε σφαίρα για το δίκαννο στο κυνήγι δεν επιτρέπεται να φτιάξουμε! Αν δε συμμετέχουν επιχειρηματικά οι Εβραίοι, δεν επιτρέπεται να κατασκευάσεις κανένα όπλο. Τί φοβούνται για την Σελήνη;


ΠΡΟΘΕΜΑ:

1ον: Η ακολουθούσα ενότητα......... σελίδων με τίτλους:

"Πειθαρχία ατομικού Υποσυνειδήτου- Συνειδητού" δίδεται στο κοινό με τη ΣΑΦΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ότι ισχύουν σε υπερθετικό βαθμό όλα τα μέτρα Ασφαλείας γιά διανοητική προστασία των Αναγνωστών από Ψυχοσωματικές Επιπλοκές λόγω αιφνιδίας επαφής με ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ.

Οι Κανόνες Ασφαλείας έχουν εκτεθεί σε δύο προηγούμενες πολυσέλιδες Ενότητες της Ο.Ε.Α προς το Κοινό και συνοψίζονται στο Γενικό Κανόνα:

"Σε οποιαδήποτε περίπτωση βίαιας αντιδράσεως του αναγνώστου στο περιεχόμενο της παρούσης, καλείται να εγκαταλείψει αμέσως και να θεωρήσει το κείμενο ως απαράδεκτη ψευδολογία".

2ον: Ο αναγνώστης ο οποίος θα συνεχίσει την ανάγνωση των κειμένων παρά την ανωτέρω προειδοποίηση, θα έχει υπ' όψιν του ότι το κείμενο κινείται σε τρία επίπεδα: 

α) Κυριολεκτικό και κατά γράμμα αληθές επίπεδο.

β) Συμβολικό ήτοι Μυθολογικό επίπεδο(Μιτο-λογία).

γ) Παραπλανητικό ήτοι κατά γράμμα ψευδές επίπεδο.

3ον: Προς αποφυγή πλήρους αποσυναρμολογήσεως του εγκεφάλου του αναγνώστου, σε ορισμένο σημείο του κειμένου θα δοθούν οι κλείδες απομονώσεως των Παραπλανητικών Στοιχείων των κατά γράμμα Ψευδών, συνοδευόμενες από τα αληθή αναλογούντα στοιχεία σε Κυριολεκτικό κατά γράμμα αληθές επίπεδο.

4ον: Δε θα διαχωρίσουμε στην παρούσα το Κυριολεκτικό από το Συμβολικό επίπεδο, ήτοι δε θα διαχωρίσουμε τα στοιχεία τύπου

α) από τα στοιχεία τύπου

β). Ο διαχωρισμός αυτός θα γίνει από τον αναγνώστη ως εγγύηση κριτικής λειτουργίας του καθ' όλο το μήκος του κειμένου, δεδομένου ότι μας είναι ανεπιθύμητοι παθητικοί μη κριτικοί αναγνώστες.

5ον: Ο σκοπός της ανωτέρω τακτικής μας συγγραφής είναι πρώτον η υποχρέωση του αναγνώστου να εθισθεί σε μη παθητική ανάγνωση κειμένων και η διασφάλιση απορρίψεως του κειμένου από αναγνώστες εθισμένους στη λήψη "ευκόλου γνώσεως".

6ον: Το παρόν κείμενο ισοδυναμεί με Διακήρυξη Επαναστάσεως σε Εθνικό Επίπεδο, σε Μείζον Πλανητικό Επίπεδο και σε Μέγιστο Επίπεδο ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ίδε πρώτη ενότητα της Ο.Ε.Α.)

7ον: Προς ενοποίηση προηγουμένης ενότητος της Ο.Ε.Α. με περιεχόμενο "Παγιδευμένη Πολιτική Μετενσαρκώσεως Μέσω Γαιωστατικών Δορυφορικών Εγκαταστάσεων Τεχνολογίας"θεών"" με την παρούσα ενότητα, δίδουσα έμφαση στη Γήινη Πολιτική ήδη Ενσαρκωμένων Όντων αποτελούντων Εθνότητες"Δοχεία" ιδίας Φυλής, προθέτουμε την κάτωθι παρατήρηση-κλείδα, άνευ της οποίας προκύπτει το εύλογο ερώτημα:

"Διατί η Ο.Ε.Α. επιμένει σε Εθνικό Αγώνα Διατηρήσεως των Ελληνικής Φυλής"Δοχείων" Ενσαρκώσεως, ερχόμενη έτσι σε αντίφαση με τις διακηρύξεις της περί του Αφύσικου της Ενσαρκώσεως και άρα περί του Αφύσικου της Παγιδευμένης Ενσαρκώσεως Όντων ΚΑΙ εντός"Δοχείων"-Σωμάτων Ελληνικής Φυλής";

Ο.Ε.Α.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Σκοπός του Διεθνούς Σιωνισμού είναι να καταστρέψει τον πλανήτη

Και ο Διεθνής Σιωνισμός είναι η ίδια η Αμερκή.... 

Δηλαδή, με λίγα λόγια, αυτοί έχουν αποφασίσει να τον κάψουν, να τον καταστρέψουν τον πλανήτη!

... Να δείτε πόσα τέρατα έχουν αρχίσει και γεννούν τα ζώα. Έχουν παρουσιαστεί τερατογενέσεις και στα ζώα, αλλά και στους ανθρώπους! Κι ας μην τα λένε! Όποιος θέλει να μάθει, ας πάει να ελέγξει. Καρυά Ελασσόνος. Εκεί, στο Νότιο Όλυμπο έγιναν δοκιμαστικές βολές και γυμνάσια... Κι όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Τσοχατζόπουλο εάν η Ελλάς διαθέτει τέτοια βλήματα, είπε: “Δεν ξέρω”. Θα έπρεπε κι αυτός και ο πρωθυπουργός να πάνε να αυτοκτονήσουν! Αν είχαν λίγο φιλότιμο... 

Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας λένε ψέματα, από κει και πέρα... οδεύουμε προς την καταστροφή... Θα το επαναλάβω! 

Τα αφεντικά τους, ο Διεθνής Σιωνισμός είναι δολοφόνοι! 

Όλα τα οπλικά συστήματα που παράγονται στον πλανήτη μας είναι έργα και επιχειρήσεις των Σιωνιστών. Δεν μπορεί άλλος να παράγει οποιοδήποτε όπλο. Ούτε σφαίρα για το δίκαννο στο κυνήγι δεν επιτρέπεται να φτιάξουμε! 

Αν δε συμμετέχουν επιχειρηματικά οι Εβραίοι, δεν επιτρέπεται να κατασκευάσεις κανένα όπλο. 

Θυμάμαι τον Μποδοσάκη που έφτιαχνε φυσίγγια ή τον Σοφιανόπουλο, που μέσα στη ΧΡΩΠΕΙ κατασκεύαζε όπλα. 

Μόλις τους πήραν χαμπάρι, τους σακάτεψαν. Ειδικά τον Σοφιανόπουλο... Όλα τα οπλικά συστήματα στη γη, από υποβρύχια, από ατομικές βόμβες, από αεροπλάνα μέχρι δίκαννα, παράγονται από εβραϊκές εταιρίες.

Ερ.: Μιας και αναφέρατε τις “τεχνητές βροχές”, αυτή η αλλαγή του κλίματος που παρουσιάζεται στην Ελλάδα σχετίζεται με τις πολεμικές επιχειρήσεις ανά τη γη;

Απ.: Μόνο στην Ελλάδα; Σ’ όλο τον κόσμο! Εδώ βούλιαξε η Αμερική. Κάθε μέρα καταστροφές! Εδώ χιονίζει στη Λιβύη. Αλλά αιτία δεν είναι μόνο ο πόλεμος, είναι κι άλλα πολλά… Σας λέω, εάν δεν εξαφανίσουμε από τον πλανήτη αυτή τη φυλή -και θα σας πω ακριβώς ποιους συγκεκριμένα εννοώ, γιατί θέλει ξεκαθάρισμα αυτό το σημείο- ο πλανήτης μέλλει να καταστραφεί!

... Το δολάριο είναι Θεός με όλη τη σημασία της λέξης. Και με την πραγματική και με τη μεταφυσική έννοια. 

Έχει και την πεντάλφα απάνω, έχει και την πυραμίδα με το μάτι και όλα τα σήματα των Εβραίων.

Ερ.: Ποιο είναι το σχέδιό τους; Θέλουν να μείνουν μόνοι στη γη;

Απ.: Θα σας πω γιατί… Στην αρχή είχαν φτιάξει τον MIR, το διαστημικό σταθμό. Τώρα όμως έφτιαξαν καινούργιο σταθμό, συνδέθηκαν Ρώσοι και Αμερικανοί. Αυτός ο καινούργιος σταθμός προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως μέσον πρόσβασης. Έχουν σκοπό να καταστρέψουν τον πλανήτη Γη. Γιατί; Έχει ανακαλυφθεί ένας άλλος… πλανήτης (!!!), τον οποίο έχουν ονομάσει Χ οι αστρονόμοι…

Ερ.: Εδώ, μέσα στο ηλιακό μας σύστημα;

Απ.: Ναι! Ο πλανήτης αυτός δε φαινόταν, διότι παρεμβαλλόταν ο Ήλιος (!).Ο πλανήτης Χ, σε σχέση με μας, βρίσκεται σε τέτοια θέση πάντα, ώστε να μη φαίνεται από τη Γη…

Ερ.: Ο Χ βρίσκεται πριν από μας ή μετά από μας σε σχέση με τον ήλιο;

Απ.: Ίδια τροχιά έχουμε ακριβώς! Ίδια τροχιά, το ίδιο κλίμα, μόνο που ο πλανήτης Χ είναι κατά 10% μικρότερος της Γης. Αυτά που σας λέω είναι σίγουρα. Τα έχω πληροφορηθεί από τη ΝΑΣΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια