Ο.Ε.Α.- 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1985: Κοινοποίηση προς τους Έλληνες πολίτες (1)


Ο.Ε.Α. 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1985 : Κοινοποίηση προς τους Έλληνες πολίτες 

ΘΕΜΑ:
 

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

2. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ......"ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"

3. ΓΕΟΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

4. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ "ΠΕΡΣΕΥΣ"

5. ΡΑΔΙΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ

6. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Προειδοποιούνται οι αποδέκτες της παρούσας ότι στις σελίδες που ακολουθούν θα αντιμετωπίσουν μη συμβατική λογική. Όχι μόνον, αλλά το κείμενο που ακολουθεί εξαντλεί και τα όρια της μη συμβατικής λογικής στο κεφάλαιο περί Γεωπολιτικής, το οποίο επεκτείνεται σε Αστροπολιτική Πλανητικού μας Συστήματος, σύμφωνα με τριτοβάθμια Τεκτονική μύηση Α-Ο-Α της ADEPTIS ORDO ATLANTIS. Για τους λόγους αυτούς ζητούμε από τους μη Τέκτονες αναγνώστες και από τους Τέκτονες μέχρι 18ου βαθμού, να μην κάνουν αποδεκτά ή απορριπτέα τα στοιχεία που δίδονται στο κείμενο, δεδομένης της ανεπάρκειας απαιτούμενων γνώσεων ή μυήσεώς τους Μ-Τ-Μ.

Για τους Τέκτονες αποδέκτες άνω του 18ου βαθμού το κείμενο είναι κατανοητό μόνον εφ΄ όσον έχουν μυηθεί στην δευτεροβάθμια κλίμακα Στοών Ο- Τ-Ο της ORDO TEMPLIS ORIENTIS ή εφ΄ όσον ανήκουν στην θεοσοφική Στοά με προηγούμενη συμμετοχή σε φιλοσοφική Στοά της Μ..Λ.. Ελλάδος. Επειδή κανένα από τα μέλη του Ελληνικού τεκτονισμού δεν διαθέτει γνώσεις τριτοβάθμιας κλίμακας Στοών Α-Ο-Α, απαιτούμε από τους Τέκτονες άσκηση ψυχρής λογικής, χωρίς συναισθηματισμούς, σε περίπτωση που επαληθεύσουν με προσωπική έρευνα τα στοιχεία του κειμένου.

Η ανωτέρω απαίτηση εκφέρεται με κριτήριο ότι το κείμενο που ακολουθεί έχει ρυθμισθεί να "εκραγεί" σε ορισμένη χρονική περιοχή μετά από ορισμένα γεγονότα από ORDO ADEPTIS ATLANTIS.

Από την Ο.Ε.Α. δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η επιτάχυνση της "εκρήξεως" του κειμένου, για λόγους συναισθηματικού παραληρήματος που συνήθως ακολουθεί τις κρίσεις ...τεκτονικών συνειδήσεων, όταν ανακαλύπτουν την δυσωδία των βαθέων του Τεκτονισμού ως "Ατλάντιου" Μογγολοεβραϊκού οργάνου Διαφθοράς, Εκφυλισμού και Γενοκτονίας Αλλοφύλων.

Τελικώς, έχοντας συναίσθηση του ρόλου μας και της δυνάμεώς μας, ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ την ηγεσία της Στοάς "Χρυσού Σκαραβαίου" και της Στοάς "STEINER" που δρουν στην Ελλάδα, εντεταλμένες από Α-Ο-Α και Ο-Τ-Ο να παράγουν "Ελληνικό Κέντρο Διεθνούς Ναζισμού" υπό τα προσχήματα "Ελληνικού Εθνικισμού" και "Ευρωπαϊκού Εθνικισμού", να διακόψουν αμέσως την δράση τους και να διαλύσουν τις Στοές τους, διότι εάν όχι, έχουν προτεραιότητα εκτελέσεως στη Νύχτα της Μεγάλης Σφαγής που προγραμμάτισε η Ο.Ε.Α. στα πλαίσια της Επιχειρήσεως "ΠΕΡΣΕΥΣ".

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ 


Λαμβάνοντας αφορμή από την ανακοίνωση του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος Κου Χαλικιά, περί ελλείμματος ισοζυγίου συναλλαγών τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος του 1985, κρίνουμε σκόπιμο να γνωστοποιήσουμε στο κοινό το συνολικό χρέος της Ελλάδος προς Ξένες Τράπεζες, που έχει συσσωρευθεί από ιδρύσεως "ελληνικού κράτους" έως σήμερα. 

Υπολογιζομένων των κεφαλαίων δανεισμού, των τόκων των κεφαλαιοποιημένων και ανατοκιζόμενων τόκων, των ελλειμμάτων ισοζυγίου εισαγωγών - εξαγωγών κ.λπ., το εξωτερικό χρέος της χώρας ανέρχεται σε: 185.000.000.000 δολ. ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ: ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

Αν στο ανωτέρω ποσό προστεθεί το μέχρι τώρα ύψος ξένων επενδύσεων στην βιομηχανία και στην αγορά γης, διαμορφώνεται σε: 240.000.000.000 δολ. ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ: ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.

Αυτό είναι το αποδεικτικό τεκμήριο της "υπερήφανης και ανεξάρτητης εθνικής πολιτικής" του ισραηλινού ΜΕΝΕΪΚΟ ή ΠΑΠΑΝ.ΡΕΟΥ, και του ισραηλινού ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ.

Αν διαιρέσουμε το πρώτο ποσό δια 10.000.000 Ελλήνων διαπιστώνουμε ότι ο κάθε Έλληνας, από νήπιο μέχρι γέροντος, οφείλει σε ξένες τράπεζες 18.500 δολ. Χ 130 = 2.405.000 δρχ. ή ολογράφως: ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ. Κατά το ποσό αυτό ο κάθε Έλληνας είναι "υπερήφανος και εθνικά ανεξάρτητος"...

Αλλά επειδή το εργαζόμενο μέρος του πληθυσμού είναι, εκτός υπερηλίκων συνταξιούχων και "υποηλίκων τεμπέληδων" του κοινωνικού τουρισμού ...νεότητος, το ένα τρίτο του συνολικού ήτοι 3.330.000 και επειδή το 1.330.000 αποτελείται από μη παραγωγικούς εμπόρους και δημοσίους υπαλλήλους, όλο το ανωτέρω ποσό φορτίζει τα 2.000.000 εργαζομένων Ελλήνων, στον κάθε ένα από τους οποίους αναλογούν χρέη: 10.000.000/2.000.000 Χ 2.405.000δρχ. = 12.025.000δρχ. ή ολογράφως: ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.

Εδώ οδήγησαν την Ελλάδα ΟΛΕΣ οι "ελληνικές" κυβερνήσεις, με την ΕΠΑΙΤΕΙΑ Αγγλοαμερικανικών "βοηθειών" και δανείων ξένων Τραπεζών ή ΚΟΚ.

Οι "βιζιτ....(λείπει η τελευταία γραμμή ή γραμμές σελ. 2 πρωτότυπου)..... Ερωτούμε τους οίκους ανοχής που ονομάζονται Ν..., ΠΑΣΟΚ, ΕΠΕΝ, ΚΚΕ, κ.λπ. παραφυάδες του "ελληνικού" πολιτικού μαστρωπείου, πότε και σε ποιά περίπτωση πληροφόρησαν τον έλληνα ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ, τον Έλληνα ΕΡΓΑΤΗ, τον έλληνα ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ, τον έλληνα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, τον Έλληνα ΒΙΟΤΕΧΝΗ, τον Έλληνα ΙΔΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, τον Έλληνα ότι πρέπει να αποταμιεύσει 12.000.000δρχ. για να συνεισφέρει στο ξελάσπωμα της ελληνικής οικονομίας;

Και πως θα ανακοινωθεί αυτό το τερατώδες ποσό όταν όλες οι "ελληνικές" κυβερνήσεις από ιδρύσεως ελληνικού κράτους, έκαναν τα πάντα για να το υψώσουν εδώ που βρίσκεται σήμερα;

Και πώς να ανακοινωθεί αυτό το τερατώδες ποσό, όταν κάθε χρόνο ανατοκίζεται με 20%; Για να πληρωθεί από ποιόν ΜΕΓΑΛΟ ποιόν ΜΕΣΑΙΟ και ποιόν ΜΙΚΡΟ εισοδηματία; Και για να πληρωθεί με ποιά αιτιολογία;

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πριν το 1821 η ελληνική οικονομία είχε ενεργητικό από έσοδα των Ναυτικών Στόλων Νήσων, έσοδα Εμπορίου Διεθνούς με έδρα Ανατολική Ελλάδα Μικράς Ασίας - Αρχεία Σμύρνης - έσοδα από Εμπόριο Αιγιπτιωτών Ελλήνων, έσοδα από Θεσσαλίας προς Αυστροουγγαρία, κ.λπ. ισοδύναμα σε χρυσές λίρες σε σημερινά 65.000.000.000δολ. ή ολογράφως: ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ. Αυτό ίσχυε όταν λειτουργούσε η ΙΔΙΩΤΙΚΗ και όχι η Τραπεζική Αποταμίευση κάτω από δεινές συνθήκες Τουρκικής κατοχής. 

Τι συνέβη λοιπόν όταν η Ελλάδα "απελευθερώθηκε";

Πως "υπό κατοχή" η Ελλάδα είχε ισοδύναμη Οικονομία με άλλα ανεξάρτητα κράτη, είχε ισοδύναμη Ναυτική Τεχνολογία με άλλα Κράτη, είχε ισοδύναμη Πολεμική Τεχνολογία και Παραγωγή με τις τότε Μεγάλες Δυνάμεις, είχε τη Δύναμη να ανατρέψει τον Οθωμανικό Ιμπεριαλισμό, ενώ η "ελεύθερη" Ελλάδα μετά το 1821 έφθασε στην Οικονομική Καταστροφή, στην Καταστροφή της Ναυτιλίας της, στην εξαφάνιση της Τεχνολογίας Ανταγωνισμού, και στην υποδούλωση της στον Ατλάντιο Εβραϊκό Ιμπεριαλισμό με τα τέσσερα πρόσωπα:

Εβραίοι Γλύξμπέργκερ Βαυαρίας, Εβραίοι Λόϋδ Τζωρτζ ντ΄ Ισραέλι Αγγλίας,

Εβραίοι Αϊζενχάουερ και Κίσινγκερ USA, και Εβραίες Σιμόν Βέϊλ ΕΟΚ;

Πως το κατορθώσατε αυτό προδότες άξιοι κρεμάλας όλων των "ελληνικών" κυβερνήσεων;

Οι απαντήσεις είναι δύο, τη μία θα τη δώσουμε εμείς του Τμήματος Οικονομικής Αναλύσεως της Ο.Ε.Α. και την άλλη οι συνάδελφοι του Τμήματος Γεωπολιτικής Αναλύσεως της Ο.Ε.Α. όταν έλθει η ώρα.

Από έρευνα ιστορικών αρχείων διαπιστώνεται ότι ουδέποτε υπήρξε Τουρκική εξουσία στην Οθωμανική Αυτοκρατορία διότι η Πύλη κατεχόταν από το 1200μ.Χ. από Ατλάντιους Εβραίους Σουλτάνους και όχι από Ατλάντιους Μογγόλους Σουλτάνους ή Ατλάντιους Άραβες Σουλτάνους. 

Στον απληροφόρητο αναγνώστη εξηγούμε ότι Εβραίοι, Άραβες και Μογγόλοι μεμυημένοι της Υπερστοάς "ΤΑΞΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ" ή "ORDO ADEPTIS ATLANTIS", θεωρούν τις τρείς ανωτέρω φυλές σαν ενιαία "Ατλάντια Ομοφυλία" με προέλευση τις αποικίες της βυθισμένης Ατλαντίδος, θανάσιμου εχθρού της Ελληνικής Δραβίδιας Ομοφυλίας, εδώ και 12.500 χρόνια.

Αυτή ακριβώς η εβραϊκή εξουσία της Πύλης είναι που παρά τους φαινομενικούς διωγμούς, συντήρησε την Κρυπτοσιωνιστική Ορθόδοξη Εκκλησία που δίδασκε στους Έλληνες το περίφημο "όποιος σφάζεται από Τούρκο αγιάζει". ----- (;) Ίδε "Κριτία" και "Τίμαιο" Πλάτωνος.__

Αυτή η Ορθόδοξη Εκκλησία με τα οικονομικά της φέουδα συντήρησε με την σειρά της την τάξη των τσιφλικάδων, ώστε Εκκλησία και Προύχοντες να εξασφαλίζουν την Τουρκοεβραϊκή κατοχή. Στα ιστορικά αρχεία του 21 ο αναγνώστης δεν διαβάζει χωρίς λόγο την ύβρη που συνήθιζε ο Καραϊσκάκης "Τουρκοεβραίοι μπάσταρδοι".

Αυτή η Ορθόδοξη Εκκλησία επρόδωσε την επανάσταση του 1750 και την έπνιξε στο ελληνικό αίμα, έως ότου στα 1810 έχασε τον έλεγχο πάνω στους Έλληνες από θρησκευτική άποψη, όπως τον είχε ανέκαθεν χαμένο από οικονομική άποψη. Διότι, παρά τις ύπουλες εβραιοχριστιανικές διδασκαλίες "μη θησαυρίζετε επί της γης" και λοιπές εμετικές αηδίες, οι Έλληνες θησαύριζαν σε σημείο που στις κασέλες των Νησιωτών και των Ελλήνων της Σμύρνης να έχει συγκεντρωθεί όλος ο χρυσός της Ανατολικής Μεσογείου.

Η απώλεια θρησκευτικού ελέγχου είχε συνέπεια την απώλεια πολιτικού ελέγχου σε σημείο που οι Έλληνες έκαναν εμετό τα εβραιοχριστιανικά συνθήματα "αγάπα τους εχθρούς σου" και "τα όπλα ημών δεν είναι σαρκικά" και άρχισαν αντιχριστιανικώτατα να σφάζουν τους Τούρκους εχθρούς.

Τότε η μαστρωπός του Ελληνισμού Ορθόδοξη Εκκλησία άλλαξε στάση και έγινε "φιλέλλην" σε σημείο που να "καπελώσει" την επανάσταση επικαλούμενη μερικούς ...διάκους που πολεμούσαν με τους Έλληνες διότι δεν γνώριζαν τα ...βαθειά νερά της μάστιγας του χριστιανισμού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία που ακόμα σήμερα επιδεικνύει δωρεές ελληνικών γαιών που της έκανε η Πύλη, σε συνεργασία με τις Στοές Ι Ζακύνθου, ΙΙ Κερκύρας, 21 Βόλου, 31 Αθηνών και 41 Θεσσαλονίκης - τροφού των ομογάλακτων καθαρμάτων Βενιζέλου ή ΒΕΝΙΖΑΛ και Κεμάλ Ατατούρκ, αμφοτέρων εβραίων - αποκεφάλισε κυριολεκτικά και μεταφορικά τους γενάρχες Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη, Καραϊσκάκη, Μαυρομιχάληδες, κ.λπ. που είχαν θυσιάσει οικογένειες και περιουσία στην επανάσταση. 

Εξευτέλισε τους ήρωες που έδωσαν τα πάντα, τους αφόρισε όπως είχε αφορίσει τις επαναστάσεις του 1750 και του 1821, και εγκαθίδρυσε Βασιλεία με Βασιλέα τον Όθωνα της Μογγολικής - Εβραϊκής Μειονότητος Βαυαρίας, μέλος επίλεκτο του οίκου Γλυξμπέργκερ και της Στοάς "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΥΑΡΙΑΣ" που αργότερα μέσω των εβραίων Χίτλερ, Έρκχαρτ, Χαουσχόφερ και Λίνκολν Φον Τρέμπιτς παρήγαγε τον Ναζισμό. 

Για τον απληροφόρητο αναγνώστη σημειώνουμε ότι οι Βαυαροί ή Άβαροι δεν είναι Ευρωπαϊκή Γερμανική φυλή αλλά υπόλειμμα Εβραιομογγολικής Ορδής μετά από επιδρομή του Τσέγκις Χαν-Καν-Κουν-Κοεν της Τέταρτης Ορδής Ούννων Βουλγάρων και Πέμπτης Ορδής Ούγγρων-Φινλανδών.

Τα πρώτα μέτρα που πήρε ο εβραιομογγόλος Όθων, ήταν παύση μετακίνησης των Ελλήνων με τα περίφημα διατάγματα που απαγόρευαν στους Έλληνες την μετακίνηση στο εσωτερικό χωρίς διαβατήριο και άδεια της Βαυαρικής Αστυνομίας. Έτσι, καταστράφηκε η παραγωγή και η διακίνηση του εμπορίου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. 

Με τα διατάγματα διαβατηρίων του Όθωνα η Θεσσαλία δεν επικοινωνούσε με τη Μακεδονία ή με την Πελοπόννησο, ο Βόλος κύριο εξαγωγικό κέντρο δεν επικοινωνούσε με την "ελεύθερη" Στερεά Ελλάδα κ.λπ., δηλαδή οικονομική διάλυση των όσων επιζούσαν σαν οικονομική δύναμη έστω και κάτω από την τουρκική κατοχή, στην Δυτική Ελλάδα.

Στην Ανατολική Ελλάδα της Μικράς Ασίας το χτύπημα δόθηκε με δεύτερη επιχείρηση "απελευθέρωσης" υπό την αρχηγία του κρυπτοεβραίου εκ Κρήτης ΒΕΝΙΖΑΛ ή Βενιζέλου, ο οποίος υπό τις οδηγίες της Στοάς 41 Θεσσαλονίκης, ακριβώς στη μέση της εκστρατείας και στο αποκορύφωμα του πολέμου, στήνει το θέατρο των εκλογών, τις οποίες φροντίζει να χάσει από τον "Γερμανόφιλο" εβραιοβαυαρό βασιλέα και αποχωρεί για γαμήλιο ταξίδι στην Ινδία με την εβραιοαμερικάνα σύζυγό του.

Η συμπαιγνία "διαμάχη" μεταξύ του "αγγλόφιλου" εβραίου ΒΕΝΙΖΑΛ, και του "γερμανόφιλου" βασιλέως εβραίου Βαυαρίας ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ, οδήγησαν στην διάλυση του Ελληνικού Στρατού και στην διάλυση του ελληνικού πολιτισμού Ανατολικής Ελλάδος Μικράς Ασίας. Εθνική συρρίκνωση και οικονομική καταστροφή. Από την Μικρασιατική καταστροφή και μετά η Ελλάδα έγινε ο αποδέκτης αγγλοεβραϊκών δανείων που έμελλαν να μην εξοφληθούν ποτέ, αλλά να ανατοκίζονται εις τους αιώνες υποθηκεύοντας την ατομική περιουσία του κάθε Έλληνα, σε ξένες Τράπεζες, εν αγνοία του.

Διότι το χρέος του κάθε Έλληνα προς τις διεθνείς εβραϊκές Τράπεζες, ήτοι 2.500.000δρχ., είναι ο μέσος όρος της αξίας ακινήτου περιουσίας κάθε Έλληνα. Το οποίο σημαίνει ότι αν το διεθνές εβραϊκό κεφάλαιο αποφασίσει να κάνει την επιστροφή των δανείων ΑΠΑΙΤΗΤΗ, τότε ο κάθε έλληνας πρέπει να παραδώσει, για να εξοφλήσει, την ακίνητη περιουσία του.

Αυτό δεν μπορεί να το κάνει μια "ελληνική" κυβέρνηση εγκάθετων μπάσταρδων του τύπου Παπανδρέου ή Καραμανλή, μπορεί όμως να το κάνει η κυβέρνηση των Βρυξελλών αν μας θέσει υπό "οικονομική κηδεμονία" δηλαδή αν καταργηθεί DE FACTO και αυθαίρετα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο η "ελληνική" κυβέρνηση, και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας υποχρεωθεί να εκτελεί απ΄ ευθείας εντολές της καθόλου εβραϊκής Διεθνούς Τραπέζης μέσω του Ευρωπαϊκού Διευθυντηρίου. Τα ανωτέρω ισχύουν σύμφωνα με το διεθνές "Δίκαιο".

Μήπως υπερβάλουμε; Ο Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος ανακοίνωσε στον "πρωθυπουργό" ότι: "η αντοχή της Οικονομίας δεν πρέπει να υπολογίζεται πέρα από τρείς μήνες και ότι μετά το τρίμηνο "βλέπει" να έρχεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να επιβάλει την οικονομική του πολιτική." Συγχρόνως, ζήτησε την επείγουσα σύγκλιση του ΑΣΟΠ με το αιτιολογικό ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι εκρηκτικά και χρειάζονται άμεση και ριζική αντιμετώπιση.

Η ανωτέρω προειδοποίηση έγινε στις 10 Ιουλίου 1985 και θορύβησε τόσο τον "πρωθυπουργό" ώστε στην σύγκλιση Υπουργικού Συμβουλίου της 26ης Ιουλίου αποφασίσθηκε η διεύρυνση του ΑΣΟΠ, το οποίο "διευρυμένο" συνεδρίασε επειγόντως για να πάρει σοβαρά και σκληρά μέτρα λιτότητας στις 5 Αυγούστου. 

Το εβραιομασονικό θέατρο στην αποθέωσή του.

Ας μπούμε στην βρωμιά των παρασκηνίων. Το μήνυμα είναι: "Ηλίθιοι Έλληνες σας εγκλωβίσαμε. Σκορπίσαμε τα χρήματα των Δημοσίων Ταμείων σε ΑΤΑ, Κοινωνικούς Τουρισμούς Ανέργων και Συνταξιούχων, στα Πανηγύρια της Πόρνης Μελίνας για την Αθήνα Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα, σε μη παραγωγικά Δημόσια Έργα Βιτρίνας, σε Κοινωνικοποιήσεις Βιομηχανιών που οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο μέσω απεργιών και αλλοπρόσαλλων απαιτήσεων συνδικαλιστών του ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, σε λιμάνια της Ζιμπάμπουε, σε πεινασμένους της Αιθιοπίας, σε φιέστες, σε ταρατατζούμ πολιτιστικών εκδηλώσεων, σε διεθνή ταξίδια ειρήνης και ασφάλειας με ναυλωμένους στόλους αεροπλάνων, σε μισθούς άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων ημετέρων, σε προεκλογικές καμπάνιες δισεκατομμυρίων δραχμών, σε μισθούς εγκάθετων πρασινοφρουρών, σε μισθούς εγκάθετων συνδικαλιστών, σε πληροφορική κομπιούτερς για οικονομία χωρίς πρωτογενή βαρειά βιομηχανία, σε σκατά άχρηστα και εμετούς πολυτελείας σοσιαλιστικού νεοπλουτισμού, και εξωτερικού εβραϊκού δανεισμού.

Και ιδού Έλληνες τώρα σας θέτουμε το δίλημμα: 

Ή θα δεχθείτε να σας τα πάρουμε όλα εμείς με σκληρά μέτρα λιτότητας για να τα δώσουμε στα ατλάντια εβραϊκά αφεντικά μας ή θα έρθει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και θα βαρέσουμε κανόνι σαν κράτος.

Ή θα δεχθείτε να σας πάρουμε τις ακίνητες περιουσίες σας διπλασιάζοντας τους φόρους ιδιοκτησίας και να σας πάρουμε τις βιομηχανίες σας διπλασιάζοντας τους φόρους παραγωγής ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου κηρύσσει την Ελλάδα σε πτώχευση, οπότε θα σας τα πάρουμε μέσω κατασχέσεως από την ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ του ...Ισραήλ.

Μη μας απειλείτε ηλίθιοι Έλληνες ότι δεν θα μας ξαναψηφίσετε αν σας επιβάλουμε σκληρά μέτρα λιτότητας. Διότι ο σοσιαλισμός ήταν βάρδια που τα αφεντικά μας όρισαν επταετή. Αντίθετα, θέλουμε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε την δεξιά που θα ηγηθεί της χρηματοδοτούμενης από τα αφεντικά μας Ευρωπαϊκής Δεξιάς και από αγανάκτηση για όσα σας κάναμε να την αναγάγετε σε Ναζιστική Δεξιά που θα ξαναθέσει Σημιτικό Ζήτημα στην Ευρώπη.

Θέλουμε να μας δώσετε το ηθικό άλλοθι Έλληνες για να σας διαλύσουμε όπως διαλύσαμε την Γερμανία το 1945. Θέλουμε να μπορούμε να απολογούμαστε στην διεθνή κοινή γνώμη και στην συνείδησή μας, ότι η γενοκτονία σας του 1995 θα οφείλεται στο ότι με εργαλείο τον αρχαίο σας πολιτισμό ηγηθήκατε νέου αντισημιτισμού "10 και 7" ευρωπαϊκών κρατών.

Ήδη στην στρατιωτική ακαδημία των ΗΠΑ, τα αφεντικά μας ετοιμάζουν τον Ευρωπαίο Αντισημίτη Αρχιστράτηγο, "έλληνα" Παύλο Γλυξμπέργκερ, τον δεύτερο Χίτλερ, που θα οδηγήσει τους Έλληνες και τις υπόλοιπες Δραβίδιες Ευρωπαϊκές φυλές για να συνθλιβούν δεύτερη και ΤΕΛΙΚΗ φορά, ΜΕΧΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, κάτω από τις ερπύστριες των αρμάτων μάχης των ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ.

Έλληνες είσθε τόσο ηλίθιοι που ακόμα και τώρα που σας το λέμε δεν θα το καταλάβετε. Σας έχουμε αποβλακώσει και διαιρέσει με συγκρουόμενες πολιτικές και θρησκευτικές ΠΙΣΤΕΙΣ, που ποτέ δεν αποδείχτηκαν αληθινές αλλά πάντα τις φάγατε λέγοντάς μας και "ζήτω" στις προεκλογικές πλατείες.

Γιατί το ΥΠΕΡΟΠΛΟ μας Έλληνες δεν είναι η βόμβα νετρονίου ούτε τα δορυφορικά λέϊζερ, ούτε ο βιολογικός, ούτε ο μετεωρολογικός πόλεμος.

Είναι οι ΠΙΣΤΕΙΣ, πολιτικές και θρησκευτικές με τις οποίες σας πλύναμε τον εγκέφαλο. Είναι τα ΘΕΑΜΑΤΑ και οι ΤΕΧΝΕΣ του θεάτρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, που χρησιμοποιήσαμε για να σας πλύνουμε την καρδιά και το συναίσθημα με τα δικά μας μηνύματα. 

Έχετε εγκλωβισθεί Έλληνες. Το μόνο που σας σώζει είναι ένας νέος Αλέξανδρος, αλλά Αλέξανδροι δεν υπάρχουν πια μεταξύ σας γιατί σας έχουμε εκφυλίσει Έλληνες. Είσθε καταδικασμένοι Έλληνες."

Δεν λυπούμεθα καθόλου που θα απογοητεύσουμε τις ορέξεις του τοπικού και διεθνούς ατλάντιου Οίκου Ανοχής, αλλά του κάνουμε γνωστό ότι οι ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ υπάρχουν. Και δεν είναι μόνον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ αλλά και ΑΛΕΞΙΝΟΕΣ και ΑΛΕΞΙΚΑΡΔΙΟΙ και ΑΛΕΞΙΣΧΟΙ, για όσους εννοούν την ελληνική ετυμολογία. Που σημαίνει ότι είναι ΑΤΡΩΤΟΙ και στην ΣΚΕΨΗ και στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και στο ΣΩΜΑ. Διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ τα όσα γράφουν στις προηγούμενες σελίδες, να έχουν ΚΑΡΔΙΑ για να τα κοινοποιούν ανοιχτά, υποφέροντας διωγμούς και φοβερή κοινωνική απομόνωση, και να ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλώντας τους Έλληνες σε -Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η  -Ο Λ Ι Κ Η Σ  -Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η Σ του Ατλάντιου Εβραιομογγολικού Κατεστημένου.

Σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ.

Διότι οι "κόμβοι" των νεώτερων Ιερατείων που ΔΕΝ ΛΥΟΝΤΑΙ, ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ κατά την Αλεξάνδρεια μέθοδο. Που σημαίνει ΣΦΑΓΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.

Απευθυνόμαστε ειδικά στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις: Έλληνες Αξιωματικοί και Οπλίτες, θέστε σε δοκιμασία τα όσα γράφουμε κάνοντας συνδυασμό μιας φήμης που έχει διασπαρθεί στους ανώτατους αξιωματικούς από την εβραϊκή Τεκτονική πληροφόρηση: "Έχει διασπαρθεί ότι οι έλληνες αξιωματικοί δεν πρέπει να κινηθούν κατά του Παπανδρέου, διότι ο Παπανδρέου είναι ένας από τους ογδόντα καθηγητές της CIA, και έχει αποσταλεί στην Ελλάδα για να οδηγήσει τον σοσιαλισμό σε αποτυχία, και να αποτρέψει τον κομμουνιστικό κίνδυνο."

Πράγματι ο Παπανδρέου διετέλεσε καθηγητής της CIA, και συμπληρώνουμε ότι μόνον άτομα εβραϊκής καταγωγής γίνονται καθηγητές ή διευθύνοντες της CIA όπως ο Ναύαρχος Τάρνερ. Το ίδιο συμβαίνει και στους ιθύνοντες της Ρωσικής KGB όπως ο Αντρόποφ, Λίμπερμαν, Μπέρια, κ.λπ.

Πράγματι ο Παπανδρέου είναι καθηγητής εν ενεργεία της CIA, στα αρχεία της οποίας φέρεται και με το εβραϊκό του όνομα ΜΕΝΕΪΚΟ.

Πράγματι έχει σταλεί στην Ελλάδα για να οδηγήσει τον σοσιαλισμό σε αποτυχία, όχι όμως για να αποτρέψει τον κομμουνιστικό κίνδυνο γιατί αυτό το ζήτημα ξεκαθαρίσθηκε στη Γιάλτα, αλλά για να οδηγήσει την Ελλάδα και μέσω της Ελλάδος την Ευρώπη σε Εθνικοσοσιαλιστικό Αντισημιτισμό, από αντίδραση στην σοσιαλιστική αποτυχία, ώστε να δοθεί αφορμή και ηθικό άλλοθι σε δεύτερο αιματοκύλισμα της Ευρώπης και Ευρωπαϊκή Γενοκτονία.

Συνδυάστε τα ανωτέρω με την ομόφωνη ανακήρυξη της Ελλάδος σε Πηγή του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, την προτεραιότητα της Αθήνας σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, την ηγεσία της Ελλάδος σε αντισημιτικές εκδηλώσεις, την ηγεσία της Ελλάδος σε Διεθνή Ειρήνη και Ασφάλεια, το τελευταίο κύμα αρχαίου αλλά εκχυδαϊσμένου "ελληνικού" πνεύματος - τέχνης που διοχετεύεται από τα μέσα ενημέρωσης, την αρχαία ελληνική πόλη που θα χτισθεί στον Όλυμπο από Διεθνή Οργάνωση Φιλελλήνων, την ενεργοποίηση των Δελφών σε Διεθνές Κέντρο Πολιτισμού, το ελληνικό θεσμικό πλαίσιο που ήδη στρέφει εθνικοσοσιαλιστικά από το 1983 και μετά.

Τι συνέβη ξαφνικά στον Διεθνή Σιωνιστικό Οίκο Ανοχής; Μας αγάπησαν ξαφνικά οι γενοκτόνοι μας ή μήπως μας καλούν σε μια γιορτή φιλελληνισμού για να μεθύσουμε από ματαιοδοξία και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ηγέτες και να προκαλέσουμε την υπεροπλία των ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, οδηγώντας στην σφαγή όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς;

Αν διαπιστώσετε αυτό που εμείς διαπιστώσαμε, αν διαπιστώσετε ότι πράγματι μας προορίζουν για οδηγούς της Ευρώπης στην τελική γενοκτονία επαναλαμβάνουμε ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, τότε μόνον μια λύση σας μένει και σας την υποδεικνύουμε: Μέσα σε μια Νύκτα θα πρέπει, χωρίς να ανατρέψετε την ιεραρχία του Στρατού όπως μερικοί Παπαδόπουλοι μικρόνοες, να καθαρίσετε τους Στάβλους του Αυγεία από τις ατλάντιες μειονότητες εβραίων - αράβων - τούρκων, εκτοπίζοντας τους βίαια εκτός Ελλάδος. 

Για τις οικογένειες Καραμανλήδων και Παπανδρέου προτείνουμε τελετουργικό κρέμασμα ή τουφεκισμό στην Πλατεία Συντάγματος σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα "ομαδικής οικογενειακής εξοντώσεως σε παράπτωμα ΥΒΡΕΩΣ εναντίον της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ".

Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να τουφεκισθούν 50 ... Ορθόδοξοι Μητροπολίτες στους 50 Νομούς της Χώρας και να αναχωρήσουν από την Ελλάδα οι ηγέτες και ιερείς όλων των θρησκευμάτων και ειδικώς του Οίκου Ανοχής των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να βρείτε τον ανδρισμό να εξοντώσετε το προσωπικό των ξένων στρατιωτικών βάσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα και να αποχωρήσετε από κάθε στρατιωτική "συμμαχία" ή πολιτικοοικονομική Κηδεμονία ή Συνασπισμό τύπου ΕΟΚ.

Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να εκδιωχθεί από την Ελλάδα το προσωπικό όλων των ξένων πρεσβειών, να ανακληθούν όλοι οι Έλληνες Πρέσβεις Εξωτερικού και να επιβάλετε τον θεσμό του "προσωρινού απεσταλμένου πρέσβεως για εκτέλεση ειδικής αποστολής" σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα.

Μέσα σε μια Νύκτα θα πρέπει να επιστραφούν στους πρώην Έλληνες ιδιοκτήτες των, όλες οι κινητές και ακίνητες περιουσίες που κατέχουν οι ξένοι στην Ελλάδα και να αποδοθούν σε ελληνική ιδιοκτησία βιομηχανίες και ακίνητα που έχουν κατασκευασθεί με ξένες επενδύσεις ή κατασχεθεί από Τράπεζες.

Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να αλλάξει η χωροταξία των στρατοπέδων των Ελληνικών Ενόπλων .υνάμεων, και να εγκατασταθεί ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ η νέα Ελληνική Κυβέρνηση για λόγους ασφαλείας από αντίποινα ξένων και από διάβρωση κατεστημένων μασονικών κυκλωμάτων Αθηνών.

Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει το βουλευτικό Σώμα να εγγυηθεί με τις σκληρότερες εγγυήσεις την πλήρη και μόνιμη αποχώρηση από την διεκδίκηση διαχείρισης εθνικών μεγεθών, και περιορισμό στην ιδιωτική του ζωή.

Μέσα σε μια Νύκτα, όσοι αρνηθούν τα ανωτέρω πρέπει να τουφεκισθούν χωρίς δίκη, να εκτοπισθούν οι οικογένειές τους και να δημευθούν οι περιουσίες τους, σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα "εκμηδενίσεως οικογενειών που παρήγαγαν προδότες και εξαφανίσεως των ονομάτων τους από τα δημοτικά και κρατικά αρχεία". 

Η ΔΙΚΗ έγινε από την ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΔΗ.

Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να εξοπλίσετε όλο τον πληθυσμό και ειδικά τον μεθοριακό πληθυσμό, σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα της "υποχρεωτικής κατοχής όπλων και συντηρήσεως οπλισμού από όλους τους πολίτες με σκοπό την άμεση ετοιμότητα".

Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να ακούσει όλος ο πλανήτης Γη το Ελληνικό "Μολών Λαβέ" ακόμη μια φορά.

Διότι μέχρι τώρα το Ατλάντιο Κατεστημένο στο οποίο υπάκουσαν τυφλά όλες οι "ελληνικές κυβερνήσεις", ζήτησε "γη και ύδωρ" και οι "ελληνικές κυβερνήσεις" παρέδωσαν "γη και ύδωρ" και τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας και τις παραδόσεις μας και την αρχαία ελληνική θρησκεία και το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και το ελληνικό Δίκαιο τιμής και τις ελληνικές Τέχνες του Απολλώνιου Λόγου, και την ελληνική γλώσσα, και τις περιουσίες μας κι εμάς τους ίδιους.

Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο εκτός από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΙΟΣ που φύτρωσε στις καρδιές των ΑΝ.Ρ:Ν της Ο.Ε.Α. Ο ΖΕΥΣ, Ο ΑΠΠΟΛΩΝ και η ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΝ, Έλληνες αποδέκτες της παρούσας έκκλησης. Και δεν εννοούμε μεταφορικά και συμβολικά αλλά κυριολεκτικά. Είναι οι ίδιοι εκείνοι που δυσφημίστηκαν σαν "θεοί απαιτούντες λατρεία αγαλμάτων και ειδωλολατρία" από ψεύδη που επινόησαν τα διαβρωμένα με Άτλαντες Μογγολοεβραίους Ιερατεία της Ελευσίνας, Περγάμου, Σάρδεων κ.λπ.;;;

Είναι οι Κύριοι του Γαλαξία που αποίκισαν τον πλανήτη μας και ανεχώρησαν για αποικισμό νέων πλανητών του Γαλαξιακού τους Τομέα, πολύ πριν τα Μογγολοεβραϊκά ιερατεία υποχρεώσουν τον πληθυσμό να τους δυσφημήσει κατασκευάζοντας ομοιώματά τους στο μάρμαρο; Είναι οι Επιστρέφοντες για Επιθεώρηση του πλανήτη όπου έσπειραν Ζωή μέσα από τα Βιολογικά Εργαστήρια των Σκαφών τους; 

Είναι Αυτοί που έχουν πανικοβάλει την Ατλάντια NASA με Τελεσίγραφα παραδόσεως εξουσίας πλανήτου, που καταγράφουν τα Αμερικανικά - και Σοβιετικά - ραδιοτηλεσκόπια σε ΠΡΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, όπως προκύπτει από φυγάδες Αντιφρονούντες Σοβιετικούς Επιστήμονες και "διαρροές" του JPL JET PROPULSION LABORATORY της NASA;;; 

Ο.Ε.Α. 


Απ.: Θα σας πω γιατί… Στην αρχή είχαν φτιάξει τον MIR, το διαστημικό σταθμό. Τώρα όμως έφτιαξαν καινούργιο σταθμό, συνδέθηκαν Ρώσοι και Αμερικανοί. Αυτός ο καινούργιος σταθμός προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως μέσον πρόσβασης. Έχουν σκοπό να καταστρέψουν τον πλανήτη Γη. Γιατί; Έχει ανακαλυφθεί ένας άλλος… πλανήτης (!!!), τον οποίο έχουν ονομάσει Χ οι αστρονόμοι…

Ερ.: Εδώ, μέσα στο ηλιακό μας σύστημα;

Απ.: Ναι! Ο πλανήτης αυτός δε φαινόταν, διότι παρεμβαλλόταν ο Ήλιος (!).Ο πλανήτης Χ, σε σχέση με μας, βρίσκεται σε τέτοια θέση πάντα, ώστε να μη φαίνεται από τη Γη…

Ερ.: Ο Χ βρίσκεται πριν από μας ή μετά από μας σε σχέση με τον ήλιο;

Απ.: Ίδια τροχιά έχουμε ακριβώς! Ίδια τροχιά, το ίδιο κλίμα, μόνο που ο πλανήτης Χ είναι κατά 10% μικρότερος της Γης. Αυτά που σας λέω είναι σίγουρα. Τα έχω πληροφορηθεί από τη ΝΑΣΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια